UNIFORM-2 AT RIGA FASHION WEEK

UNIFORM-2 RĪGAS MODES NEDĒĻĀ

Ar UNIFORM 2

kolekciju ONE WOLF atklāj Rīgas modes nedēļu (RFW) 2022. RFW uz pasākuma atklāšanu uzaicināja One Wolf kā vienu no ilgtspējīgas modes zīmoliem no Latvijas. #rigafashionweek_official

Visu sezonu kolekcija UNIFORM 2 ir stāsts par cilvēka dzīvi mūsdienu lielpilsētas vidē, kur ļoti svarīga ir daudzpusīga pieeja apģērbam. Valkātājs apzināti izvēlas funkcionālus un neuzkrītošus apģērbus, reaģējot uz modes pārprodukciju, ko izraisa strauji mainīgās modes tendences.

Šī ir One Wolf dizaineres Agneses Narnickas otrā kolekcija pilsētas izdzīvošanas komplektam, kuru iedvesmojuši formastērpu un darba apģērbu pamatprincipi. Šis apģērba veids ir pierādījis savu ilgtspēju un saglabājies līdz mūsdienām. UNIFORM 2 ietver ikdienas apģērbu, piemēram, t-kreklus, kreklus, kapučdžemperus, džemperus, bikses un vairāku veidu virsdrēbes. Šos apģērba gabalus valkā gan vīrieši, gan sievietes, padarot UNIFORM 2 kolekciju par dzimumneitrālu uniseksa garderobes pamatu.

Šī uniseksa kolekcija piedāvā daudzpusīgu, praktisku un mūsdienīgu garderobi, kas organiski atbilst pilsētas estētikai. Tas vairāk attiecas uz attieksmi, nevis uz konkrētu apģērba kodu. Jaunā koncepcija ietver neitrālu ģērbšanos, lai izvairītos no izcelšanās. One Wolf interpretē šī autentiskā stila pieaugošo popularitāti, izvairoties no ekstravagances kā aizsardzības mehānisma arvien šķeļošā pasaulē.

Potenciālais kolekcijas UNIFORM 2 valkātājs necenšas atšķirties, lai ar apģērba palīdzību apliecinātu individualitāti vai piederību noteiktai sociālajai grupai. Tā vietā mēs ilgojamies pēc vienlīdzīgas līdzāspastāvēšanas, uzsverot indivīdu, nevis nespēju iekļauties kādā no stereotipiskajām sabiedrības normām.

Uniseksa apģērbi ir izvēles brīvība izveidot savam dzīvesveidam atbilstošu garderobi. Tas nenosaka, bet drīzāk provocē valkātāja radošumu un iesaistīšanos. Uniseksa mode pauž vienkāršību un monumentalitāti, sniedzot pašpietiekamības izpausmi. 

Zīmola 10. dzimšanas dienā One Wolf vēlas izcelt minimālismu un fundamentālas klasiskās garderobes vērtības, kur svarīgi ir izvēlētie materiāli, kvalitāte un dizaina ilgtspējība.

Šogad mūsu zīmols ir strādājis pie apģērbu dizaina un kvalitātes uzlabošanas. Mēs esam īpaši koncentrējušies uz mūsu klientu vajadzību izpēti. Kolekcija UNIFORM 2 tagad ir pieejama arī iepirkšanās platformā ZALANDO.