One Wolf AW2020/21 City Monk

One Wolf Rudens-Ziema 2020/21 kolekcija "City Monk"

Pamosties, nomazgājies, saģērbies, uzliec kosmētiku, pagatavo kafiju, iekāp mašīnā, ej uz darbu, dodies mājās, ēd vakariņas, ej gulēt.

One Wolf AW20/21 City Monk

Ikdienas skrējiens lielākajai daļai cilvēku šodien ir ikdiena. Dienas saplūst un viņi dara vienu un to pašu dienu pēc dienas. Sliktākais ir tas, ka neviens neredz, ka tas notiek. Dzīve rit tik ātri, ka dienas, nedēļas vai pat mēneši paietlīdz to pamanām. Cilvēki tik daudz koncentrējas uz to, kas viņiem jādara nākamais, ka aizmirst dzīvot tagadnē. Starp darba uzdevumiem un uzdevumu veikšanu viņiem nav brīža, lai nopauzētu, ievilktu elpu un novērtētu mirkli. Viņi pārvietojas pa dzīvi ar nevajadzīgas misijas izjūtu. Nekas nav par velti. Viņi zina visu par globalizāciju, taču brīnās, kad tiek jautāts, kas viņi ir.

One Wolf Rudens-Ziemas 20/21 unisex kolekcija “City Monk” atklāj stāstu par laikmetīgo rutīnu un mūsdienu dzīves ātrumuMinimālistiska vienota stila kolekcija ir mēģinājums izveidot izdzīvošanas komplekta tērpu pilsētniekam. Kolekcija ir iedvesmota no tradicionālo formas tērpu un darba apģērbu pamatprincipiem un nemainības cauri laikiem. Kolekcijā ir iekļautas nianses no Tibetas mūku apģērba, lai simbolizētu vienkāršību un atturību no materiālisma. Vienkārši, bet pārdomāti veidoti silueti padara visus kolekcijas modeļus viegli apvienojamus, izveidojot garderobi piemērotu katrai dzīves situācijai. Kā pilsētas ainavas atspoguļojums, lielākā daļa apģērbu tiek izgatavoti tumšās krāsu gammās ar spilgti oranžas krāsas akcentu, papildito ar sarkanu un baltu krāsu kā modinātājzvanu.

City Monk Lookbook